Ηλεκτρονικό κατάστημα ανδρικών δερμάτινων υποδημάτων

Επιστροφή προϊόντων



Ζητήστε επιστροφή


Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.

Ζητήστε επιστροφή

Αν δεν επιθυμείτε να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα, παρακαλούμε να τυπώσετε την παρακάτω φόρμα και να την επισυνάψετε

Τμήμα επιστροφών

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να λάβετε διευκρινήσεις σε μια πιο περίπλοκη υπόθεση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Καλέστε μας
Επιλέξτε 4 από το κύριο μενού για να ανακατευθύνεστε στο Τμήμα Επιστροφών
Γράψτε μας
problem@kavaler.gr
Περιγράψτε την περίπτωσή σας και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό


Πώς γίνεται η διαδικασία επιστροφής προϊόντος



1.Συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα online. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης και έναν εισερχόμενο αριθμό για να παρακολουθήσετε την αξίωσή σας.

2.Στείλτε το προϊόν με ένα courier της επιλογής σας στο: ,

3.Το ποσό θα επιστραφεί εντός 14 ημερών στον τραπεζικό σας λογαριασμό.





Βασικές πληροφορίες


1. Στείλτε το προϊόν μαζί με μια συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής μέσω της παραπάνω φόρμας ή μαζί με το έντυπο που εκτυπώσατε.

2. Формуляр за право на отказ, можете да попълните и изпратите онлайн от тук, или да изтеглите от тук, да го отпечатате, попълните собственоръчно и изпратите заедно с продукта си.

3. Το ποσό που αντιστοιχεί στην απαίτησή σας θα επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αποστολής σας στο κέντρο επεξεργασίας επιστροφών.

4. Αν έχετε αγοράσει διαφορετικά προιόντα και θέλετε να τα επιστρέψετε, παρακαλούμε για το καθένα ξεχωριστά να υποβάλλετε ξεχωριστό έντυπο υπαναχώρησης για κάθε παραγγελία. Οι επιστροφές για κάθε παραγγελία εξετάζονται ξεχωριστά.

5. Προσοχή ! Είναι σημαντικό να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία μαζί με της σχετικές ετικέτες και εξαρτήματα. Τα προϊόντα πρέπει να είναι άθικτα και χωρίς ίχνη χρήσης. Εάν έχετε λόγους να μην συμμορφώνεστε με κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα φόρμα επιστροφής.





Ερωτήσεις και απαντήσεις



Επιλέξτε το πιο βολικό courier για να επιστρέψετε το προϊόν. Συμπληρώστε τη φόρμα online, ή εκτυπώστε και συμπληρώστε δική σας και στείλτε την μαζί με το προιόν που θέλετε να επιστρέψετε. Θα εξετάσουμε το αίτημα σας και θα επιστρέψουμε το ποσό εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αξίωσης.
Αν θέλετε να επιστρέψετε διαφορετικά προιόντα, παρακαλώ υποβάλλετε μας το έντυπο υπαναχώρησης για κάθε προιόν ξεχωριστά. Κάθε απαίτηση εξετάζετε ξεχωριστά.


Το κόστος επιστροφής του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Έχετε το δικαίωμα να επιλέγετε το πιο συμφέρον κούριερ για εσάς. Λάβετε υπόψη ότι η αξίωση καταχωρείται την ημερομηνία παραλαβής της διεύθυνσής μας.


Μπορείτε να επωφεληθείτε από το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.


Η διεύθυνση στην οποία στέλνονται τα προϊόντα επιστροφής είναι:
Παραλήπτη:
Online κατάστημα Kavaler
,
Τηλέφωνο:


Η αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι δυνατή μόνο μετά την αγορά του σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα. Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων μας εδώ . Όταν παραγγέλλετε ηλεκτρονικά, πρέπει να στείλετε το προϊόν προς επιστρφοή και να περιμένετε να σας επιστρέψουμε το ποσό σύμφωνα με την κατάλληλη σειρά. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα νέο προϊόν ανά πάσα στιγμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Ο γρηγορότερος τρόπος για να λάβετε τα χρήματα της αξίωσή σας είναι συμπληρώνοντας τη φόρμα " αίτημα επιστροφής online. Συμπληρώστε τον τραπεζικό λογαριασμό σας και θα επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στα επιστραφέντα προϊόντα στην παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν.


Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές προιόντων


Κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή χωρίς να δώσει εξηγήσεις (άρθρο 55, παρ. 1 του νόμου περί προστασίας καταναλωτών), εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρ. 2 του άρθρου. 55. Η παραγγελία μπορεί να επιστραφεί αφού πρώτα ο πελάτης συπληρώσει το έντυπο υπαναχώρησης και επιστροφής εμπορευμάτων στην Obuvki Trade EOOD.

Λαμβάνουμε πίσω μόνο προϊόντα που είναι σε καλή εμπορική κατάσταση και εμφανώς αχρησιμοποίητα, και μπορούν να γίνουν αποδεκτά ως νέο εμπόρευμα μαζί με την ύπαρξη της απόδειξης αγοράς. Οι απορριφθείσες παραγγελίες αποστέλλονται πίσω στη διεύθυνση: Gabrovo, 42 Nikolaevska str. Σύμφωνα με το άρθρο 55 του ΝΠΚ ο πελάτης πρέπει να στείλει ή να παραδώσει τα εμπορεύματα στο κατάστημα αγοράς ή σε πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από αυτόν το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ο καταναλωτής έχει ενημερώσει τον έμπορο για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων είναι για λογαριασμό του πελάτη.

Σε περίπτωση προβλήματος ποιότητας προϊόντος, εμείς θα αντικαταστήσουμε το προϊόν, θα κάνουμε έκπτωση στην τιμή ή θα επιστρέψουμε το καταβληθέν ποσό με τα έξοδα μεταφοράς για λογαριασμό μας .(άρθρο 124 του νόμου περί προστασίας καταναλωτών).

Η Obuvki Trade EOOD θα καταβάλει εντός 14 ημερών  το καταβληθέν χρηματικό ποσό (άρθρο 55 παρ. 6 του νόμου περί προστασίας καταναλωτών) εφόσον επαληθεύση ότι το προϊόν είναι σε εμπορική μορφή στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Το έντυπο υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων της εταιρείας Obuvki Trade EOOD μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Εγγραφείτε για ειδοποιήσεις
Λαμβάνετε πάντα πρώτοι της εκπτώσεις και προσφορές μας